Uçaklı Floransa Venedik Turu 4 GECE 5 GÜN Tur Programı

UÇAKLI VENEDİK FLORANSA TURU 

4 GECE 5 GÜN 
ODA & KAHVALTI  OTEL KONAKLAMALI

VENEDİK 
 (2) -  FLORANSA (2)  

Kalkış Yerleri: İstanbul Yeni Havalimanı hareket
PROGRAM
1 Gün: İstanbul-Venedik

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY Kontuarı önünde saat 05.30’da buluşma. Türk Hava Yolları TK1867 sefer sayılı uçuş ile saat 08:40’ta ile Venedik’e hareket. Saat 09:25’te Venedik havalimanına varış. Özel otobüsümüz ile Venedik’e hareket. Dileyen misafirlerimiz ile rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Gondol Turu'na (25€) katılabilirler. Ayrıca Venedik’in sembolü haline gelmiş tarihi adanın tam ortasından geçen Grand Kanal`da tüm şehrin güzelliklerini ve tarihi yapılarını özel teknelerimizle yapacağımız gezimizde görebileceğiniz Büyük Kanal turuna (35€) katılabilirsiniz. Turumuz sonrası geceleme otelimizde.



2 Gün: Venedik

Sabah kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz, rehberimiz tarafından ekstra olarak organize edilecek olan Milano & Como Gölü turu (85€) turuna katılabilirler. Milano şehir turu esnasında; dünyaca ünlü Maria Callas, Pavarotti ve Leyla Gencer gibi sanatçıların sahne aldığı Scala Tiyatrosu, Duomo yani Katedral Meydanı, Vittorio Emmanuele Galerisi görülecek yerler arasında olup, ayrıca alışveriş için de zaman bulacağız. Tur bitimi ile Como`ya doğru yolumuza devam ediyoruz. Como Gölü ve şehir turumuz esnasında görülecek yerler arasında meşhur sanatçıların, devlet büyüklerinin, önemli sporcu ve sanatçıların (George Clooney) villaları da bulunmaktadır. Como, İtalya’nın Lombardiya bölgesinde yer alan ve İsviçre ile sınır olan bir şehirdir. Aynı ismi taşıyan göl de İsviçre ile İtalya arasında bulunuyor. İsviçre tarafı Alp Dağları’nın eteklerinde olan göl, ünlülerin ve jet sosyetenin yazlık yeri olarak biliniyor. Gölün nefes kesen manzarası bizi adeta büyüleyecek. Geceleme otelimizde.



3 Gün: Venedik-Floransa

Sabah kahvaltısının ardından Floransa’ya hareket ediyoruz. Floransa’ya varışımıza istinaden yapılacak panoramik şehir turumuzda Floransa şehrinin tarihi sokakları ve meydanlarını fotoğraflarayak başladığımız panoramik turumuzu Piazza Della Republica (Cumhuriyet) Meydanında sonlandırıyoruz. Kısa bir molanın ardından arzu eden misafirlerimiz ile Rönesansın başkenti Unesco Dünya Mirası Floransa’yı rehberimiz eşliğinde adım adım keşfe devam ediyoruz. Öğleden sonra ekstra olarak düzenlenecek olan “Medici’lerin izinde Rönesans Eserleri” turu (25€) katılma imkanı. Turumuzda detaylı olarak Floransa tarihi, Rönesans dönemine yön vermiş Floransa’lı sanatçı ve bilim adamlarının hayat hikayeleri eşliğinde bu tarihi şehrin anıt eserlerini adım adım inceleyeceğiz. Turumuz esnasında Medici Aile’sinin Floransa’da hüküm sürdüğü Palazzo Vecchio, Rönesans’ın baş yapıtlarından olan Herkül ve Davut heykellerine ev sahipliği yapan Piazza Della Signoria, Uffizi Sanat Galerisi, şehrin en eski köprüsü olan tarihi Ponte Vecchio ve Medici koridoru, 13.yy İlahi Komedya epic şiir yazarı ünlü edebiyat ustası Dante Alighieri’nin Evi, İtalya’nın en yüksek 3. Kubbesine sahip olan Santa Maria del Fiore Duomo’su ve “Cennetin kapısı” olarak adlandırılan kapısıyla ünlü Vaftizhane ve Floransa’nın ünlü tarihi pazarları görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.



4 Gün: Floransa

Sabah kahvaltının ardından serbest gün. Arzu eden misafirlerimiz ile rehberimiz eşliğinde ekstra Büyük Toskana turu (95€) için hareket ediyoruz. Turumuzda Siena - San Gimignano - Volterra görülecek yerler arasında. Siena şehri Orta Çağ’dan kalma dar sokakları, ufak caddeleri ve Avrupa’nın en büyük meydanı olarak kabul edilen Campo Meydanı ile ünlü, UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan en önemli müze kentlerden biridir. Bunun dışında görülecek yerler Siena Katedrali, Palazzo Publico (Belediye Binası). İtalya’nın bilhassa keyifli yemek yenecek ve aynı zamanda Toskana’nın güzel yerel içeceklerinden alma imkanına sahip olacağız. San Gimignano (13 Kuleli Şehir) 12. ve 13. yüzyıllarda rakip soylu aileler tarafından inşa edilen şehirde merkez olarak kabul edilen Cisterne Meydanı ziyaret ediliyor. Burada uygun fiyatlarla bol bol alışveriş yapılabilir. Volterra Her köşesi tarih kokan ortaçağ sur kenti olan Volterra, Hollywood film ve dizilerine (Game of Thrones, Twilight Zone vb.) de konu olmuştur. Geçmişi Etrüsk ve Roma’ya uzanan bu eşsiz Toskana kasabası ziyaretçilerine bir çok imkan sunar. Volterra gezimiz sırasında muhteşem Toskana Vadisi manzarası eşliğinde Ortaçağ’dan kalma dar sokaklarında ve meydanlarında yürüyeceğiz. Görülecek yerler arasında Roma Tiyatrosu, forum alanı kalıntıları, kasabanın ana meydanı olan Priori meydanı , 12.yüzyılda inşa edilen Volterra katedrali bulunmaktadır. Serbest zamanda kasabanın minik dükkanlarından peynir ve ünlü şaraplarından tadabilir, meydanda bulunan tarihi kafelerde kahvelerinizi yudumlayabilirsiniz.. Turumuz sonrası otele dönüş. Geceleme otelimizde.



5 Gün: Floransa-Bologna-İstanbul

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile rehberimiz eşliğinde Toskana Bella (Pisa & Lucca) turu (55€) için hareket ediyoruz. Turumuzda Pisa - Lucca görülecek yerler arasında. Pisa; dünyaca bilinen en önemli tarihi eserlerinden biri olarak kabul edilen eğik kulesiyle ünlü. Panoramik gezi sırasında Pisa Kulesi, katedral, vaftizhane ile Miracoli Meydanı gezilecek ve dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde fotoğraf çektirebilecekler. Lucca, İtalyanın Kuzeyinde Serchio nehrinin içinden geçtiği, Ligurya Denizi kıyılarındaki düzlükte kurulmuş olan İtalyan kentidir. Rönesans döneminden kalma oldukça iyi korunmuş şehir, surları ile ünlüdür. Surlardan içeri girdiğinizde size adeta bir labirent karşılayacak. Ufacık sokaklarda ortaçağdan kalma binalar ve binaların altında restoranlar, hediyelik eşya ve gurme dükkanlar ile dolu şehrin sokak planı M. Ö. 180’den kalmadır. Rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına hareket. Türk Havayolları TK1326 no’lu tarifeli seferi ile saat 18.25’te İstanbul'a hareket saat 22.55’te İstanbul'a varış ve turumuzun sonu. Başka bir Bizce Tatil organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimiz ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Havayolları ile İstanbul – Venedik - Bologna - İstanbul uçak biletleri
  • Havaalanı – Otel – Havaalanı transferleri
  • Venedik turu için Vaporetto(tekne) ulaşım ücreti
  • Venedik, Floransa panoramik şehir turu
  • 3* ve 4* otelde 2 Gece Floransa Montecatini - 2 Gece Venedik bölgesi (Quarto d’Altino, Noventa di Piave, Padova,Cittadella veya Treviso) olarak 4 gece 5 gün oda kahvaltı konaklama
  • Profesyonel rehberlik hizmetleri
  • Havaalanı vergileri
  • Otel konaklama vergisi
  • Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize ücreti ve servis bedeli ( 120 EURO )
  • Seyahat Koruma Paketi (15 EURO) ( 70 yaş üstü misafirlerimiz için ücret 30 Eur`dur.)
  • Yurtdışı çıkış vergisi (Seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödeme yapılması ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.)
  • Program belirtilen ekstra turlar
  • Seyahat Koruma Paketi ( 70 yaş üstü misafirlerimiz için sür prim uygulanmaktadır.)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    * SATIŞ & REZERVASYON : Satışa açık tüm turlarımıza BizceTatil.com internet adresimizden online olarak yada ofisimizi 0212 587 22 00 numaralı hattından arayarak REZERVASYON Yapabilirsiniz. Tur ödemesi, sadece Kesin Harekete geçmiş turlar için talep edilmektedir. Bu nedenle Rezervasyon ve ödeme işlemini birlikte gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız, Ofisimizden Turun kesin hareketli olup olmadığını sorgulamanızı rica ederiz.

     * İLETİŞİM : Ofisimiz hafta içi 09:00 - 19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Mesai Saatleri dışında 0541 512 44 41 veya 0532 562 08 09 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz.

     * KESİN HAREKET & KİŞİ SAYISI : Konaklamalı Turlarımızda katılımcı sayısı en az 15 olmalıdır. Bu sayı üzerinde rezervasyon alan turlar Kesin harekete alınır. Ödeme sürecinde Turda yeter sayının altına düşülmesi halinde Acentemiz (en geç ) 3 gün kala turu iptal edebilir.

     * TUR ARACI : Tur katılımcısı 12 - 15 arası ise Minibüs araç, 16 - 31 arası ise Midibüs araç, 32 üzeri sayılarda Otobüs sınıfı araç hareket etmektedir.

     * ÇOCUK & BEBEK : Turlarımızda araç kapasitesi üzerii yolcu alınmamaktadır. Tumuzu satın alan 3 yaşından büyük tüm misafirlerimiz için koltuk tahsis edilmektedir. 0 - 2 Yaş grubu Bebekler turumuza ücretsiz ve koltuk almadan Anne kucağında seyahat edecek şekilde katılmaktadır.

     * ARAÇ YERLEŞİM PLANI : Tur araçlarımızda Rezervasyon ve Ödeme sırasına göre yerleşim planı yapılmaktadır. Ön koltuklarda oturmak isteyen misafirlerimmiz fark ödemesi yaparak bu koltukları satın alabilirler. Günübirlik Turlarda 1-2-3-4 nolu koltuklar için 30 TL, 5-6-7-8 nolu koltuklar için 20 TL ücret alınmaktadır. Diğer koltuklara ait araç yerleşimi katılımcı sayısı göz önüne alınarak otomatik yapılır. Hiçbir surette Koltuk numarası garantisi verilmemektedir. Tüm misafirlerimiz hazırlanmış araç yerleşim planına uymakla yükümlüdür.

     * PROMOSYON + KADEMELİ FİYATLI TURLARDA ARAÇ YERLEŞİMİ : Belirli kontenjanlarla belirlenmiş, Kademeli artış gösteren Fiyat uygulanan Promosyon Turlarımızda yerleşim planında satın alınan ücrete göre yerleşim yapılır. Aracın ön bölümünden başlanılara, En yüksek fiyattan satın alan yolculardan, en düşük fiyatla satın alan yolculara doğru araç yerleşim planı hazırlanmaktadır.

     * KONAKLAMA OTELLERİ : Tur planları rezervasyon aşamasında konaklama yapılacak oteller ''Ve Benzeri'' olarak belirtilmiştir. Belirtilen Otel veya bu otele denk başkaca otellerde konaklama yapılacağı anlamına gelmektedir. Tur satışı tamamlandığında tur hareketinden 3 gün önce Kesin Konaklama yapılacak otel bilgileri misafirlerimize iletilir. Rezervasyon otellerinde Otelin kapasitesi üzerinde rezervasyon alması ''Short'' halleri mücbir sebep olarak değerlendirilir ve acenta zorunlu nedenle belirlenmiş konaklama otelinde değişiklik yapabilir. Bu nedenle Acentamız tur süresince konaklama otellerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

     * HAVAYOLU / TREN / GEMİ SEYAHATİ ULAŞIMLARI : Bizce Tatil Tur planları içerisinde, Acentanın kendi sağladığı kara ulaşımları haricinde başka seyahat şirketleri tarafından sağlanan hava- deniz - demiryolu - kara ulaşımları ve bu taşıcıya ait bilet içeren seyahatler bulunabilir. Bu gibi ulaşımlarda ilgili taşıyıcının Bilet ve Taşıma kuralları geçerlidir. Taşıyıcı şirketten kaynaklanan rotar, gecikme, iptal, overbook hallerinden acentamız sorumlu tutulamaz. Misafirlerimizin bu gibi taşıyıcıların sefer başlangıçlarına gecikmesi, seferi kaçırması hallerinde uğrayacağı maddi manevi zararı acentamız kabul etmemektedir. Tur planında bu başlıkta belirtilmiş türden biletli bir seyahat bulunuyorsa, Acentamızın bu ulaşım aracına ait misafir adına düzenlenmiş bilet temin etmekten başka bir sorumuluğunun bulunmadığını turu satan alan misafirimiz peşinen kabul eder. 

     * TUR PLANI SEYRİ : Tüm misafirlerimiz tur akış planına ve zamanlamalara riayet etmekle yükümlüdür. Tur programında gezilecek yerlerdeki süreler değişmemek şartıyla Rehber ve Acente tur programının gidişatı ve gezilecek yerlerin sıralamasını değiştirme hakkını tur boyunca saklı tutar. Tur grubunun tasarlanmış planın olağan akışından daha yavaş hareket etmesi, zamanlamalara riayet edilmemesi nedeniyle ziyaret edilemeyen yerler olması halinde misafirlerimizin herhangi bir tazminat hakkı yoktur. Tur esnasında Mücbir Sebep olarak adlandırılan; güzergah üzerinde yolun kapanması, kaza halleri, arıza halleri, gezi noktasında restorasyon çalışması, güvenlik nedeniyle giriş kısıtlaması, olumsuz hava koşulları vs. gibi durumlar oluşması durumlarında plan üzerinde yaşanabilecek aksamalardan acentemiz sorumlu tutulamaz.


    İptal Şartları

    Turlarımızda uygulanan iptal kurallarını ''iptal şartları'' başlığı bulunan bölümden detaylıca inceleyebilirsiniz. * Tüm katılımcılarımız Tur Programını, Ücrete Dahil olan - olmayan hizmetleri, uyarı ve önemli mesajları, genel kuralları, iptal şartlarını okumuş ve kabul etmiş olarak zamanında rezervasyonlarını yapmak ile yükümlüdürler.

    https://bizcetatil.com/tur-63-ucakli-floransa-venedik-turu-4-gece-5-gun.html
    Bizce Tatil
    Büyükşehir Mah. Başak Sokak Atrium Alişveriş Merkezi Büro Katları No:2 Kat:3 Daire:108 Beylikdüzü / İstanbul
    0212 587 2200


    Bu çıktı 26.04.2024 17:24 tarihinde verilmiştir. Bizce Tatil tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.