Otobüs ile Doğu Karadeniz ve Batum Turu (6Gece Otel) Tur Programı

DOĞU KARADENİZ VE BATUM TURU 

OTOBÜSLÜ PROMOSYON TUR PAKETİ
8 GECE 9 GÜN - Kültür, Doğa Turu
 
( 6 Gece 4* Hotel Konaklaması )  

(Tur tarihinizi seçerek Online Rezervasyon yapabilirsiniz.)

 

Kalkış Yerleri: İstanbul'dan Akşam Hareket
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL-SAMSUN GECE OTOBÜS YOLCULUĞU

İstanbul'da hareket duraklarımızda buluşmamızı takiben Karadeniz seyahatimize başlıyoruz. Gece yolcuğumuz ve molalarımızı takiben, sabah erken saatlerde Samsun'a ulaşarak gezi programımıza başlayacağız.

 



2 Gün: SAMSUN-ONUR ANITI-GAZİ MÜZESİ-BANDIRMA VAPURU- TERME AMAZON ANITI-ORDU-BOZTEPE-GİRESUN-TRABZON-AYASOFYA-ATATÜRK KÖŞKÜ-TELKARİ GÜMÜŞ ATÖLYESİ-ZİGANA GEÇİDİ-GÜMÜŞHANE KARACA MAĞARASI-LİMNİ GÖLÜ TABİAT PARKI

Sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrasında Cumhuriyet'imizin en önemli mihenk taşlarından biri olan Kızılırmak ve Yeşilırmak’ın denize döküldüğü bölgede yer alan Samsun'a varıyoruz. İlk olarak Mustafa Kemal ATATÜRK'ün milli mücadeleyi başlatmak için 19 Mayıs 1919 'da 18 arkadaşıyla birlikte Samsun'a geldikleri vapur olan Bandırma Vapuru'nu ziyaret ediyoruz. Samsun Belediye Park'ında Samsun'un simgesi haline gelmiş, Mustafa Kemal ATATÜRK'ün şehre ilk çıktığı noktaya dikilen Avusturalyalı Heykeltraş Heinrich Krippel tarafından yapılan Atatürk Onur Anıtı'nı ziyaret ediyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Samsun'a geldiğinde kaldığı otel olan Mantıka Palace(Gazi Müzesi)'ı ziyaret edip konaklama ve akşam yemeği için otelimize hareket ediyoruz. Günün ilk durağı Şehrin İncisi, 485 Metre yükseklikteki Boztepe’ye çıkıp şehrin manzarası eşliğinde kahvelerimizi yudumluyoruz. Kahve molamızın ardından Giresun’a doğru yola çıkıyoruz. Panoramik olarak Giresun Kalesini görerek Görele Kemençe Müzesine gidiyoruz. Kemençe Müzesinde kemençe hakkında bilgiler alıp gezimizi tamamladıktan sonra öğle yemeği molamızı Trabzon'da alıyoruz. Ardından Trabzon’daki gezimize ilk olarak Kommenos Ailesi tarafından inşaa edilen ve günümüzde camii olarak kullanılan Ayasofya Kilisesi ile başlıyoruz. Sonrasında Rum Ermeni taş işçiliğinin en güzel örneğini görebileceğimiz Soğuk Su mevkiindeki Atatürk Köşkü’nü ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizin sonunda Trabzon’un ünlü telkâri sanatını görebileceğimiz yöreye özgü takı ve ev ürünlerini en çarpıcı dizaynı ve tasarımıyla sunan Saray Gümüş Atölyesinde alışveriş molası veriyoruz. Ardından Dünyanın ikinci zengin mağarası olan Karaca Mağarasını geziyoruz. Oluşum itibarıyle Damlataş olan bu mağarayı gezerken büyüleneceksiniz. Doğal oluşumların bu kadar bir arada olduğu yüksek oksijen barındıran bu mağarada büyülenmiş vaziyette ayrılacaksınız. Gümüşhane'nin yöresel lezzetlerinden birisi olan pestil ve köme alışverişimizi yapıyoruz. Eski zamanlarda sadece yaz aylarında üretilip, bütün bir kış tüketilen pestil ve Köme, günümüzde yılın 12 ayı modern tesislerde üretimi geleneksel yapısını bozmayacak şekilde yapılmaktadır. Alışverişimizi tamamladıktan sonra konaklama ve akşam yemeği için otelimize hareket ediyoruz.

 



3 Gün: HAMSİKÖY-SÜMELA MANASTIRI-MEMİŞAĞA KONAĞI-RİZE-SÜRMENE BIÇAK SARAYI-FIRTINA VADİSİ-ZİLKALE-PALOVİT ŞELALESİ-AYDER YAYLASI-GELİNTÜLÜ ŞELALESİ-HORON DÜZÜ

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından yolumuz üzerindeki Hamsiköy sütlacını (ekstra) tadıp panoramik olarak Hamsiköy’ü fotoğraflayıp Maçka ilçesinde bulunan Sümela Manastırını ziyaret ediyoruz. Manastır Sümela Manastırı gezimiz ve fotoğraf molamızın ardından Sürmene ilçesinde bulunan 1800’lü yıllarda yapılmış olan kale ev görünümüyle ve tarihi dokusu bozulmamış Memişağa Konağını gezip bahçesinde çay tarlasında fotoğraflar çekiyoruz. Dileyen misafirlerimiz burada yöreye özgü bal alışverişi yapabilirler. Yol güzergâhımız üzerinde Sürmene’de bulunan Kumbasar Bıçak Sarayında Mehmet Kumbasar tarafından yapılan el yapımı bıçakları gördükten sonra öğlen yemeği için Fırtına vadisine geçiyoruz. Öğlen yemeğimizin ardından sizler için Ekstra Yayla Turumuzu gerçekleştiriyoruz. (Tura katılmayacak olan misafirlerimiz için Çamlıhemşin'de serbest zaman verilecektir). Bu programlarımızın ardından yaylaların sultanı Ayder Yaylası’na hareket ediyoruz. 2010 yılında Berlin Uluslararası Film Festivali'nde ülkemize “Altın Ayı” ödülünü getirmeyi başaran “Bal” filminin çekimlerinin gerçekleştiği 1350 metre yükseklikte bulunan zengin bitki örtüsü ve kaplıca suları ile ünlü Ayder Yaylası'na gelmeden önce, tarihi köprülerin birinde fotoğraf molası veriyoruz. Ayder Yaylası'nda Gelin Tülü Şelalesi, Horon Düzü gezilerimizi tamamlayıp, yaylada serbest zaman veriyoruz. Keyifli bir yürüyüş yapabilir ve yöre insanlarıyla sıcak bir sohbet edebilirsiniz. Akşam saatlerinde otelimize yerleşiyoruz.

1-) Ekstra Yayla Turu : Zilkale ve Palovit Şelalesi Gezisi; Eski Ticaret Yolunu korumak için Çat Vadisine kurulmuş olan Zil kale ve Ortan Köyü gezisi. Çamlıhemşin’den bizleri alan minibüslerle “Sevdaluk” dizisinin çekimlerinin de yapıldığı Şen yuva köyünü görerek, tarihi Hemşin konaklarını fotoğraflayabileceğiniz Ortan köyüne gidiyoruz. Burada vereceğimiz kısa mola sonrasında fırtına vadisi üzerinde yükselen Zil Kale’ye geçiyoruz. Tıpkı bir kartal yuvasını andıran kale fethedilmesi zor bir bölgede inşa edilmiştir.

2-) Ekstra: Fırtına Deresinde Rafting; yaklaşık 1,5 saat süren Uzman eğitmenlerin vermiş olduğu bilgiler ışığında hafif bir parkurda arzu eden misafirlerimizle birlikte Rafting yapıyoruz.

3-) Ekstra Zipline: Karadeniz’in yükselen trendi ZİPLİNE; Fırtına deresi üzerinde yaklaşık 10 metre yükseklikte 350 metre uzunluğunda bağlanan çelik halatlar ile yapılan ip aktivitesidir. Arzu eden misafirlerimiz Zipline yapabilirler.

 



4 Gün: POKUT YAYLASI-SAL YAYLASI- AVUSOR YAYLASI- HUSER YAYLASI- BULUT DENİZİ

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Tam günlük Ekstra Yaylalar Turumuza başlıyoruz. ( Bu turumuzda katılmayacak misafirlerimiz otel bölgesinde serbest kalacaklardır) Otelimizden ayrıldıktan sonra tırmanışa geçiyoruz zorlu yayla yollarını aşarak Pokut Yaylasına ulaşıyoruz. Doğa yürüyüşleri ile otantik yayla evlerini gezdikten sonra yürüyerek Sal Yaylasına hareket ediyoruz. Cennet yeşili doğasıyla bakir Sal yaylasını gördükten sonra Sal Yaylasından ayrılarak tekrardan Fırtına Vadisine iniyoruz. Öğlen yemeği için verdiğimiz molanın ardından gezimizin ikinci ayağı olan Huser ve Avusor yaylalarına ulaşmak üzere yolculuğumuza devam ediyoruz. Mis kokulu cennet yeşili çam ormanları arasında 10 kilometre 1 saatlik bir yolculuktan sonra Avusor Yaylası na varıyoruz. Avusor Yaylası, Rize Çamlıhemşin’de yer alan, varır varmaz insanı ayrı bir dünyaya gelmiş gibi hissettiren yaylalardan bir tanesi. Dere kenarındaki virajlı yollardan kıvrıla kıvrıla çıkarken içinizi bir huzur kaplamaya başlıyor. Avusor yaylasından ayrılarak bulutlar ülkesi Huser Yaylasına Hareket ediyoruz. 8-9 km muhteşem manzaralar ile yolculuğumuz sonrasında Huser Yaylasına ulaşıyoruz. Huser Yaylası, Ayder'in girişinin sol tarafını tutan dağlarda yerleşmiştir. Rakımı ve konumu açısından Ayder'e bağlı tüm yaylalar ve sıralı Kaçkar Dağları'nın eşsiz manzarasını görme imkânı sunmaktadır. Bölgenin en iyi manzaralı yaylası olup, genelde ziyaretçilerin en çok keyif aldığı gezilerden biridir. Hele bir de hava güneşli ise bakmaya doyamayacağınız bir manzaraya sahiptir. Güneyde Kaçkar Altıparmak Dağları'ndan başlayıp, Kaçkar Kemerli, Kaçkar Kavrun ve Kaçkar Verçenik Dağları'na kadar kesintisiz bir manzaraya sahiptir. Akşam havanın açık olması durumudan güneşin batımını izleyeceğimiz seyir tepesine çıkıyoruz. Günün sonunda Pokut ve Huser Yaylaları Turumuzu tamamlayıp otelimize dönüyoruz.

1-) Ekstra Yaylalar Turu : Pokut Sal Avusor Huser yaylaları Gezisi; İki Ayrı yayla grubunu bir arada görebileceğimiz Tam günlük bir yayla programıdır. Rize ‘nin en meşhur ve özel yaylalarını bu turumuzda görebileceksiniz. Doğu karadeniz doğasını en yakından yaşayacağınız, eşsiz fotoğraflar çekebileceğiniz çok özel bir gezidir.

 



5 Gün: HOPA -BATUM-GONİO KALESİ-AVRUPA MEYDANI-MEDEA HEYKELİ-PİAZZA MEYDANI-ASTRONOMİK SAAT-ALFABE KULESİ-ORTA CAMİ-ALİ VE NİNO HEYKELİ-SAAT KULESİ-VAFTİZ HEYKELİ-TERS EV-BATUM BULVARI-TİYATRO MEYDANI-DÖNME DOLAP

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Ülkemizi Gürcistan'a bağlayan sınır kapısından Çoruh Nehri'nin Karadeniz'e dökülen yerine konumlandırılmış Batum'a giriş yapıyoruz. Sınırdan geçiş işlemlerimizi tamamladıktan sonra Batum’da ilk olarak küçük bir sahil kasabasında olan Gonio kalesini panoramik görüyoruz. Burada Ahalsopeli ve Adlia’yı birbirine bağlayan taş köprüyü Gonio Köprüsü’nün altından Çoruh Nehri’ni seyredip, Avrupa Meydan’ında göğe yükselen Kafkasların mitolojik yüzünü gösteren Medea Heykeli’nin hikâyesini dinleyip, sonrasında Piazza Meydanı’na geçiyoruz. Batum’un en güzel yerlerinden biri olan meydan Avrupa şehirlerinin meydanlarını anımsatıyor. Havayı saran taze kahve kokusu ile hoş bir atmosfer sunan meydanda bilgiler aldıktan sonra Ortodoks mezhebine ait st. Nicholas Kilisesini geziyoruz. Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşaa edilmiş kilise aktif olarak kullanılmaktadır. Tiyatro Meydanı’nda, Altın renkli Poseidon Heykeli’ni görüp fotoğraf molası veriyoruz. Tiyatro Binasını, Meryem Ana Katedrali’ni ziyaret ediyoruz. Dünyadaki 14 yazı sisteminden biri olan Gürcü Alfabesini görebileceğimiz Alfabe Kulesi ve aşkları filmlere ve kitaplara konu olan Ali ve Nino Heykeli’ni görüp alışveriş için serbest zaman veriyoruz Serbest zamanın ardından konaklama için otelimize geçiyoruz.

 



6 Gün: RİZE-RİZE BEZİ DOKUMA ATÖLYESİ-OF-ÇAYKARA-UZUNGÖL-KARASTER YAYLASI-VAKFIKEBİR-ÇAY FABRİKASI-GİRESUN

Sabah kahvaltımızı otelde alıp otelimizden ayrıldıktan sonra Rize’ye doğru yola çıkıyoruz. Rize bezleri yapımını canlı olarak göreceğimiz ve alışveriş yapabileceğimiz Tekpa Rize Bezi atölyesine gidiyoruz. Rize bezinin en büyük özelliği vücutta ki teri çekip vücudun serin olmasını ve nemsiz kalmasını sağlamasıdır. Rize bezi alışverişimizin ardından panoramik olarak Rize Kalesini görüyoruz. Of –Çaykara –Taşkıran güzergâhından Uzungöl’e ulaşıyoruz. Uzungöl'de yolun her iki tarafını kaplayan yeşile doyacağınız asma köprüleri sakin akan gölün verdiği huzur ile yürüyüş yapabilir yöresel lezzetleri tadabilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz burada Lustra ve Karaster turuna katılabilirler. Uzungöl gezisinin ardından meşhur Trabzon ekmeğini almak için Vakfıkebir’de kısa bir alışveriş molası veriyoruz, Karadeniz'in Müthiş lezzetlerini yanınızda götürebilmek için tamamı yörede yaşayanlar tarafından üretilen, gerçek Tereyağ ve Peynir’in bin bir çeşidinin alışverişi yapabileceğimiz Lezzet Diyarı’nda alışverişimizi yapıyoruz. Alışverişimizi tamamladıktan sonra Karadenizin lezzetli ve kaliteli çaylarından içiyor ve çay fabrikasını ziyaret edip çay toplama işlemlerine katılıp alışverişlerimizi yapıyoruz. Ardından konaklama ve akşam yemeği için otelimize hareket ediyoruz.

Ekstra Lustra ve Karester Yayla Turu ; Minibüslerimiz ile 2400 metre yüksekliğe tırmanmaya başlıyoruz. Yol boyunca seyir teraslarında durarak fotoğraf molası veriyor Yayla Evlerinden bir tanesine konuk oluyor çaylarımızı içiyoruz. Rengârenk çiçeklerin arasında yapacağımız yürüyüş sonrasında Uzungöl’e geri dönüyoruz.

 



7 Gün: GİRESUN-KÜMBET YAYLASI-TAMZARA-ŞEBİNKARAHİSAR-ŞEBİNKARAHİSAR KALESİ-TOKAT-TAŞHAN-TOKAT MÜZESİ

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Giresun Adası Ekstra Tekne Turuna katılan misafirlerimiz de döndükten sonra yola çıkıyoruz. İlk durağımız yaylaların başkenti olarak anılan ve ulaşımın rahat olduğu, doğal sodadan oluşan yaylalarından birisi olan Kümbet Yaylasına çıkıyoruz. Burada öğlen yemeğimizi aldıktan sonra yörenin meşhur çam sakızı sütlacını tadıyoruz. Kümbet yaylası gezimizi tamamladıktan sonra Karadeniz'i Anadolu’ya bağlayan 2200 metre rakıma sahip Eğribel Geçidinden geçerek ‘’Şarki(doğu) Karahisar’’ olarak bilinen Şebinkarahisar'ın tarihi Tamzara mahallesine ulaşıyoruz. Osmanlı Döneminde Ermeni, Rum ve Türklerin birlikte yaşadığı bir köy olan Tamzara ‘da tarihi mahalleri ve yörenin ünlü dokuma ürünlerini gördükten sonra Şahin yuvasını andıran görünümüyle Şebinkarahisar Kalesini panoramik olarak görüyoruz. Tokat’a doğru yola çıkıyoruz. Taşhan , Tokat Müzesi , göreceğimiz yerler arasındadır. Buradaki gezimizin ardından akşam yemeği ve konaklama için otelimize hareket ediyoruz.

 



8 Gün: AMASYA-MUMYA MÜZESİ-AMASYA ARKEOLOJİ MÜZESİ-BAYEZİD KÜLLİYESİ-YALI BOYU EVLERİ-SAAT KULESİ-ŞEHZADELER GEZİ YOLU-HAZERANLAR KONAĞI-FERHAT İLE ŞİRİN-KRAL KAYA MEZARLARI-İSTANBUL DÖNÜŞ

Karadeniz turumuzdaki son günümüze otelimizde alacağımız kahvaltımız ile başlıyoruz. Ardından Osmanlılar döneminde şehzadeler şehri olarak bilinen Amasya’ya hareket ediyoruz. Şirine olan aşkı uğruna Ferhat’ın deldiği dağ olarak bilinen Ferhat su kanalını görüp hikayelerini tekrar dinleyip fotoğraf molası veriyoruz. Ardından Amasya ve çevresinde bulunan yirmi bini aşkın eserin sergilendiği Amasya Arkeoloji Etnoğrafya ve Mumya Müzesi ile başlıyoruz. Müzede Hititlerden Romalılara, Selçukludan, Osmanlıya kadar birçok medeniyete ait eser sergilenmektedir. Müze gezimizin ardından Amasya’nın yöresel menülerinden oluşan öğle yemeğimizi alıyoruz. Bayezid Külliyesi, Yalı Boyu evleri , Şehzadeler Parkı, Saat Kulesi, Hazeranlar Konağı gezileri sonrasında Yeşilırmak Vadisi kıyısında yer alan görüntüsüyle ve hikâyesi ile büyüleyen Kral Kaya Mezarlarının panoramik görüp fotoğraflayıp Amasya’dan ayrılıyoruz. İstanbul’a dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.

 



9 Gün: İSTANBUL VARIŞ

Gece saatlerinde başlayan yolcuğumuz sabah saatlerinde İstanbul'a ulaşmamızın ardından sona eriyor. Yeni bir gezimizde buluşmak üzere duraklarımızda sizlerler vedalaşıyoruz.

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüx otobüsler ile Gidiş Dönüş Ulaşım,
  • Araç içi İkramlar,
  • 6 Gece Otel Konaklaması,
  • 6 Sabah Kahvaltısı ( Otelde Açık büfe )
  • 6 Akşam yemeği ( Otelde Açık büfe veya Set Menü )
  • Profesyonel Rehberlik
  • Paket Tur Seyahat Güvence Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Kişisel harcamalar ve otelde alınan ekstralar
  • İlk Gün Ekstra Kahvaltı
  • Dönüş Yolculuğu Akşam yemeği
  • Tüm Öğlen yemekleri,
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri,
  • Ekstra Yayla Turları ve Minibüs ulaşım hizmetleri
  • Ekstra Aktiviteler ( Zipline, Rafting, Tekne Turu vb.)


Kalkış Yerleri
  • Beylikdüzü (18:30)
  • Avcılar E-5 (18:40)
  • Sefaköy Köprüsü E-5 (18:45)
  • Bakırköy E-5 (19:00)
  • Ayvansaray E-5 (19:10)
  • Mecidiyeköy (19:30)
  • Kadıköy Evlendirme D. (20:00)
  • Yenisahra E-5 (20:15)
  • Maltepe Köprüsü E-5 (20:30)
  • Kartal Köprüsü E-5 (20:40)
  • Pendik Köprüsü E-5 (20:50)
  • Çayırova Mc.Donalds (21:15)
  • İzmit Halkevi Durağı (23:00)
Notlar

* SATIŞ & REZERVASYON : Satışa açık tüm turlarımıza BizceTatil.com internet adresimizden online olarak yada ofisimizi 0212 587 22 00 numaralı hattından arayarak REZERVASYON Yapabilirsiniz. Tur ödemesi, sadece Kesin Harekete geçmiş turlar için talep edilmektedir. Bu nedenle Rezervasyon ve ödeme işlemini birlikte gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız, Ofisimizden Turun kesin hareketli olup olmadığını sorgulamanızı rica ederiz.

 * İLETİŞİM : Ofisimiz hafta içi 09:00 - 19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Mesai Saatleri dışında 0541 512 44 41 veya 0532 562 08 09 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz.

 * KESİN HAREKET & KİŞİ SAYISI : Konaklamalı Turlarımızda katılımcı sayısı en az 15 olmalıdır. Bu sayı üzerinde rezervasyon alan turlar Kesin harekete alınır. Ödeme sürecinde Turda yeter sayının altına düşülmesi halinde Acentemiz (en geç ) 3 gün kala turu iptal edebilir.

 * TUR ARACI : Tur katılımcısı 12 - 15 arası ise Minibüs araç, 16 - 31 arası ise Midibüs araç, 32 üzeri sayılarda Otobüs sınıfı araç hareket etmektedir.

 * ÇOCUK & BEBEK : Turlarımızda araç kapasitesi üzerii yolcu alınmamaktadır. Tumuzu satın alan 3 yaşından büyük tüm misafirlerimiz için koltuk tahsis edilmektedir. 0 - 2 Yaş grubu Bebekler turumuza ücretsiz ve koltuk almadan Anne kucağında seyahat edecek şekilde katılmaktadır.

 * ARAÇ YERLEŞİM PLANI : Tur araçlarımızda Rezervasyon ve Ödeme sırasına göre yerleşim planı yapılmaktadır. Ön koltuklarda oturmak isteyen misafirlerimmiz fark ödemesi yaparak bu koltukları satın alabilirler. Günübirlik Turlarda 1-2-3-4 nolu koltuklar için 30 TL, 5-6-7-8 nolu koltuklar için 20 TL ücret alınmaktadır. Diğer koltuklara ait araç yerleşimi katılımcı sayısı göz önüne alınarak otomatik yapılır. Hiçbir surette Koltuk numarası garantisi verilmemektedir. Tüm misafirlerimiz hazırlanmış araç yerleşim planına uymakla yükümlüdür.

 * PROMOSYON + KADEMELİ FİYATLI TURLARDA ARAÇ YERLEŞİMİ : Belirli kontenjanlarla belirlenmiş, Kademeli artış gösteren Fiyat uygulanan Promosyon Turlarımızda yerleşim planında satın alınan ücrete göre yerleşim yapılır. Aracın ön bölümünden başlanılara, En yüksek fiyattan satın alan yolculardan, en düşük fiyatla satın alan yolculara doğru araç yerleşim planı hazırlanmaktadır.

 * KONAKLAMA OTELLERİ : Tur planları rezervasyon aşamasında konaklama yapılacak oteller ''Ve Benzeri'' olarak belirtilmiştir. Belirtilen Otel veya bu otele denk başkaca otellerde konaklama yapılacağı anlamına gelmektedir. Tur satışı tamamlandığında tur hareketinden 3 gün önce Kesin Konaklama yapılacak otel bilgileri misafirlerimize iletilir. Rezervasyon otellerinde Otelin kapasitesi üzerinde rezervasyon alması ''Short'' halleri mücbir sebep olarak değerlendirilir ve acenta zorunlu nedenle belirlenmiş konaklama otelinde değişiklik yapabilir. Bu nedenle Acentamız tur süresince konaklama otellerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 * HAVAYOLU / TREN / GEMİ SEYAHATİ ULAŞIMLARI : Bizce Tatil Tur planları içerisinde, Acentanın kendi sağladığı kara ulaşımları haricinde başka seyahat şirketleri tarafından sağlanan hava- deniz - demiryolu - kara ulaşımları ve bu taşıcıya ait bilet içeren seyahatler bulunabilir. Bu gibi ulaşımlarda ilgili taşıyıcının Bilet ve Taşıma kuralları geçerlidir. Taşıyıcı şirketten kaynaklanan rotar, gecikme, iptal, overbook hallerinden acentamız sorumlu tutulamaz. Misafirlerimizin bu gibi taşıyıcıların sefer başlangıçlarına gecikmesi, seferi kaçırması hallerinde uğrayacağı maddi manevi zararı acentamız kabul etmemektedir. Tur planında bu başlıkta belirtilmiş türden biletli bir seyahat bulunuyorsa, Acentamızın bu ulaşım aracına ait misafir adına düzenlenmiş bilet temin etmekten başka bir sorumuluğunun bulunmadığını turu satan alan misafirimiz peşinen kabul eder. 

 * TUR PLANI SEYRİ : Tüm misafirlerimiz tur akış planına ve zamanlamalara riayet etmekle yükümlüdür. Tur programında gezilecek yerlerdeki süreler değişmemek şartıyla Rehber ve Acente tur programının gidişatı ve gezilecek yerlerin sıralamasını değiştirme hakkını tur boyunca saklı tutar. Tur grubunun tasarlanmış planın olağan akışından daha yavaş hareket etmesi, zamanlamalara riayet edilmemesi nedeniyle ziyaret edilemeyen yerler olması halinde misafirlerimizin herhangi bir tazminat hakkı yoktur. Tur esnasında Mücbir Sebep olarak adlandırılan; güzergah üzerinde yolun kapanması, kaza halleri, arıza halleri, gezi noktasında restorasyon çalışması, güvenlik nedeniyle giriş kısıtlaması, olumsuz hava koşulları vs. gibi durumlar oluşması durumlarında plan üzerinde yaşanabilecek aksamalardan acentemiz sorumlu tutulamaz.


İptal Şartları

Turlarımızda uygulanan iptal kurallarını ''iptal şartları'' başlığı bulunan bölümden detaylıca inceleyebilirsiniz. * Tüm katılımcılarımız Tur Programını, Ücrete Dahil olan - olmayan hizmetleri, uyarı ve önemli mesajları, genel kuralları, iptal şartlarını okumuş ve kabul etmiş olarak zamanında rezervasyonlarını yapmak ile yükümlüdürler.

https://bizcetatil.com/otobus-dogu-karadeniz-batum-turu
Bizce Tatil
Büyükşehir Mah. Başak Sokak Atrium Alişveriş Merkezi Büro Katları No:2 Kat:3 Daire:108 Beylikdüzü / İstanbul
0212 587 2200


Bu çıktı 28.03.2024 15:27 tarihinde verilmiştir. Bizce Tatil tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.